Gezonde recepten thuisbezorgd

Wil je graag gezonder eten, maar heb je vaak geen tijd (of zin) om na een drukke dag nog een gezonde maaltijd te bereiden? Of vind je het lastig om iedere keer weer een gezonde maaltijd te bedenken? Dan is een maaltijdbox dé oplossing. Hiermee krijg voor een hele week verse producten en gezonde recepten thuisbezorgd.

Een maaltijdbox is een doos of krat met diverse gezonde producten, waarmee je meerdere maaltijden kunt bereiden. De box bevat precies voldoende producten om verschillende maaltijden voor 2 tot 4 personen mee te bereiden. De inhoud van de doos wordt door de aanbieder van de maaltijdbox samengesteld. In ieder geval bevat een box altijd gezonde, verse producten.

De Allerhande Box

De foodboxen nemen steeds meer in populariteit toe. Een bekende aanbieder is de Allerhande Box, van Albert Heijn. Hiermee krijg je de lekkerste recepten en ingrediënten thuisbezorgd.

Met de Allerhande Box krijg je elke week de lekkerste gezonde recepten thuisbezorgd. Wekelijks krijg je drie nieuwe gerechten. Verder houden de samenstellers van de doos er elke week rekening mee, dat er minstens een recept met vlees en gevogelte bij zit, afgewisseld met een gezond vis- of groente recept.

Vooral gezonde producten

De box bevat voornamelijk producten uit het standaard assortiment van Albert Heijn. De aanbieder let er bij de samenstelling van de box vooral op dat dit biologische ingrediënten zijn en duurzame vis of scharrelvlees. Uiteraard voldoen alle producten aan de hoge kwaliteitseis van de supermarktketen.

Twee varianten

Albert Heijn biedt twee varianten van de box:

  • Een foodbox voor twee personen met drie gerechten
  • Een foodbox voor vier personen met drie gerechten

De prijzen

Albert Heijn hanteert vaste prijzen voor de boxen:

  • De foodbox voor twee personen kost €35,00 per week
  • De foodbox voor vier personen kost €49,00 per week

Alle gerechten zet je binnen een klein half uurtje op tafel. Met de Allerhande maaltijdbox bereid je dus elke week gezonde gerechten, zonder dat het je veel tijd en moeite kost.

Geen abonnement

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, kun je geen abonnement op de box afsluiten. Je dient deze gewoon online, via de website van de Albert Heijn, te bestellen. Naast de doos, kun je dan ook nog andere boodschappen bestellen. Door dit te doen, haal je dus in een keer al je wekelijke boodschappen in huis. De box en de overige boodschappen worden gratis, op een afgesproken tijdstip, bij je thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de AH Box in de winkel of bij een pick-up point af te halen.

De AH Box Planner

Aangezien je geen abonnement op de AH Box kunt afsluiten, dien je deze los te bestellen. Met de AH Box Planner, kun je dit inplannen. In dit overzicht kun je gemakkelijk aangeven wanneer en hoe vaak je de box wilt ontvangen. Je zit dan niet vast aan een abonnement, maar je kunt wel meerdere boxen vooruit bestellen. Met de planner kun je dus vier of vijf boxen voor de hele maand bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.