Goed op weg met de Paleo Planner!

Het meest lastige van een dieet is vaak het volhouden daarvan. We kennen allemaal wel het 1 januari gevoel: vol goede moed en enthousiasme beginnen we aan een dieet, om daar vervolgens 2 weken later weer teleurgesteld mee te stoppen. Het toverwoord waarmee het allemaal wél lukt is begeleiding.

Met de Paleo Planner heb je een goede begeleiding in handen. Je hoeft het dus niet allemaal zelf te doen! Nu is de Paleo manier van leven natuurlijk geen dieet op zich. Je leert jezelf een andere manier van eten aan, waardoor je naast het afvallen ook meer energie zult krijgen en beter in je vel zult zitten. Maar een beetje hulp op weg naar jouw Paleo bestaan is altijd welkom, toch? J

Wat kun je allemaal met de Paleo planner? De Paleo Planner is een combinatie van een website en een iPhone app waarmee je handige boodschappenlijstjes kunt maken en stap voor stap wordt geholpen in de bereiding van een gerecht.

Falen? Geen optie met de Paleo Planner

Terugvallen in je oude eetgewoontes gaat vaak maar al te snel. Gelukkig is de Paleo Planner erop gericht het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De iPhone app biedt je handige boodschappenlijstjes, dus ook als je in de winkel staat kun je met je telefoon direct een Paleo boodschappenlijstje samenstellen. Je zult dus niet meer voor verleidingen zwichten!

Daarnaast kun je op de speciale website maaltijdplanners ontvangen met Paleo recepten voor ontbijt, lunch en diner. In de database staan al vele diverse recepten en bovendien komen er wekelijks nieuwe bij. Altijd inspiratie dus voor een echte Paleo maaltijd!

Falen is vaak de grote angst van mensen die aan een nieuw dieet beginnen. Ik heb in mijn vriendenkring vaak genoeg meegemaakt hoe men van enthousiasme en daadkracht langzaamaan naar een gevoel van falen ging. Erg jammer en niet nodig!

Met de Paleo Planner zul je merken dat falen gewoon geen optie is en je snel de Paleo manier van eten zult aanleren. Het wordt je tweede natuur, iets waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published.