Nazomers Afvallen

Voor de zomer en met name wanneer de zomer begint gaat er bij veel mensen altijd een belletje rinkelen van “oh ja ik wil snel afvallen“. Vrij logisch want in de zomer en met de warmste dagen gaan we weer schaars gekleed door het leven, dan trekken we onze bikini en zwemshort weer aan en willen we er dus goed uit zien! De meeste mensen willen dan koste wat kost nog die kilo’s kwijtraken om dit doel te bereiken. Echter is het veel slimmer om je gewoon altijd en het hele jaar door met gezond leven bezig te houden, zo zie je er altijd fit en fantastisch uit, en sterker nog veel mensen vergissen zich in de zomer, de zomer is niet alleen een periode waar je graag slank en fit door heen gaat maar ook een periode van volop genieten van drankjes en hapjes op de terrasjes, je gaat weer naar de leuke feestjes met vrienden, veel afspraken en dus weinig sporten en tijd om af te vallen waardoor de kilo’s er in de zomer sneller bij komen dan in de rest van het jaar. Ik hoor je nu denken ja je hebt gelijk. Dat klopt ik heb ook gelijk, afvallen en gezondheid is niet zo heel ingewikkeld namelijk, je hoeft geen raket geleerde te zijn om te snappen dat gezondheid en een slank leven je ook een gelukkiger en langer leven bezorgd, het begrijpen van deze materie is dan ook niet het probleem het probleem ligt puur bij het uitvoeren ervan.

Jezelf Motiveren.

Jezelf motiveren om gezond te leven, stappen nemen en het gewoon doen is voor veel mensen lastig, het is net zoiets als stoppen met roken, het zit gewoon tussen je oren. Ik hoop je dan ook met dit artikel een beetje wakker te schudden dat het nu echt tijd wordt om een gezond en slank leven te gaan leiden, geen smoesjes meer van het wordt zomer ik moet afvallen, nee gewoon afvallen omdat je dat wilt, afvallen omdat je een gezond leven wilt, begin met gezond eten, het internet staat vol met tips over afvallen en gezonder eten, ook kun je gaan sporten en meer bewegen. Gezonder eten en meer bewegen zijn essentieel als het aankomt op afvallen, je kunt een dieet volgen om jezelf een duwtje in de rug te geven maar waar het echt op neer komt is gezonder eten, gezond leven, meer bewegen.

Een scherpe geest.

Naast een slank en fit lichaam zul je ook merken dat je geest helderder wordt en je beter wordt in je werk, beter met lastige situaties omgaat, een fit lichaam is ook een fitte geest en dus een leuker en ontspannen leven, dit is hoe we willen leven toch? Waarom niet vandaag starten hiermee? Ik zou zeggen kijk eens op mijn website die staat vol met handige afvallen tips en afvallen informatie, ik probeer je daar zoveel als dat ik kan te voorzien van motivaties om te zorgen dat je een gezonder leven gaat leiden. Ik hoop je snel meer tips te mogen geven via mijn website Dieet & Afvallen.

Groetjes Laura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.