Op een natuurlijke wijze afslanken – kan dat?

Ja, dat kan. Er zijn namelijk bepaalde voedingssupplementen die je op een natuurlijke, onschuldige wijze kunnen helpen bij het lijnen en afslanken. Welke afslank supplementen zijn dit dan en hoe werken ze? Dat vindt je in dit korte artikel.

Afrikaanse Mango Irvingia. Dit is een mango soort afkomstig uit Afrika. De vetcellen in ons lichaam scheiden een hormoon af met de naam Leptine. Leptine vertelt onze hersenen dat we genoeg gegeten hebben en dat we geen honger meer hebben. Van Afrikaanse Mango Irvingia is aangetoond dat het de leptine gevoeligheid van de hersenen verhoogd, dus hierdoor denkt je lichaam eigenlijk sneller dat het genoeg gegeten heeft en verdwijnt het honger gevoel sneller. Hierdoor hoef je dus minder te eten om toch geen honger te hebben. En indirect kun je hierdoor dan weer lijnen of afslanken.

Gewichtsverlies Drink Mix. Geen zin om pillen te slikken. Dan zijn er supplementen zoals de Aqua Slender Drink Mix van Nature’s Way. Dit is een mix die je lekker en makkelijk kan drinken. Volledig op natuurlijke wijze, dus zonder zoetstoffen en dergelijke. Het doet eigenlijk hetzelfde als de Afrikaanse Mango Irvingia, het werkt doordat je lichaam sneller denkt dat het genoeg gegeten heeft.

Koolhydraten blockers. Zetmeelrijke voeding bevat veel calorieen. Dit supplement vermindert de opname van calorieen uit zetmeelrijke voeding. Je kunt dus gewoon blijven eten op de oude manier maar het helpt je lichaam doordat het eigenlijk de opname van calorieen uit het eten vermindert.

Op afslankgebied zijn er veel verschillende voedingssupplementen. Er zijn ook veel verschillende wijzen waarop ze een impact kunnen hebben op het lijnen of afslanken. Kijk eens rond op www.topvitamins.nl daar vind je een rijke schakering aan allerlei voedingssupplementen, waaronder op het gebied van afslanken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.