Paleo Toetjes, mmm

Met dit artikel zijn we aangekomen op een gevoelig punt voor veel mensen die een dieet volgen: toetjes! Ik weet als geen ander hoe lekker die kunnen zijn en hoe moeilijk het is als je deze vanwege een dieet moet laten staan L Voor mij is een toetje vaak een persoonlijk feestje na de maaltijd en ik word er niet bepaald gelukkig van als ik deze moet missen!

Vaak denken we dat echt alle nagerechten ongezond zijn. Hoewel er vaak veel suiker in zit, kan het ook op een andere manier, namelijk op de Paleo manier! Want heb je besloten op de Paleo manier te gaan leven, dan is er goed nieuws voor je. Mitchel heeft namelijk een digitaal boek samengesteld met overheerlijke Paleo toetjes.

Paleo blueberry muffins, amandelcake, appeltaart, mango pudding… Loopt het water je al in de mond? Mij wel! En het leuke van dit digitale boek vol recepten voor Paleo toetjes, is dat alles Paleo proof is en dus enorm gezond. Gezondheid staat natuurlijk voorop en daarom sluiten alle Paleo toetjes helemaal aan bij de Paleo leefwijze.

Benieuwd naar de Paleo toetjes?

Eigenlijk bieden de recepten je alles wat je wilt: je kunt genieten van de heerlijkste zoete nagerechten, maar vanaf nu zónder schuldgevoel. Alle Paleo toetjes zijn namelijk zo gezond dat ze je zelfs kunnen helpen bij je doelstellingen.

Het digitale receptenboek laat je stap voor stap zien hoe je zelf van die lekkere Paleo toetjes kunt klaarmaken. En je kunt zoveel variëren als je wilt, want de mogelijkheden zijn enorm.

Ook voor de chocoholics onder ons zitten er genoeg lekkere recepten bij, zoals bijvoorbeeld chocolade muffins en chocoladekoekjes. Maar ook amandel boterballetjes, ananas mousse en cake pops zul je tegenkomen!

Het boek helpt je op weg en laat je in duidelijke stappen en mooie foto’s zien hoe je zelf aan de slag kunt. Familie en vrienden zullen waarschijnlijk graag bij je komen eten als ze eenmaal van jouw Paleo nagerechten hebben geproefd! En wat is er fijner dan te weten dat je van lekkere nagerechtjes kunt genieten én tegelijkertijd aan je gezondheid en gewicht kunt werken?

Leave a Reply

Your email address will not be published.