Voordelen Paleo Dieet

We zijn ons er misschien niet altijd van bewust, maar ons lichaam is een uitstekende boodschapper. Het vertelt ons duidelijk wat er aan de hand kan zijn, maar vaak zien wij die signalen niet. En ik kan daar over meepraten: zo kreeg ik soms ineens uitbraken van acne over mijn hele gezicht, terwijl er in de periode daarvoor niets aan de hand was. Ook mijn buik was af en toe flink van streek. Om nog maar niet te spreken van stemmingswisselingen die onverklaarbaar leken op te komen! Mijn vriend kan je daar alles over vertellen 😉

Met een slechte huid of een ontregelde spijsvertering wil je lichaam je vertellen dat je niet goed eet. Afvalstoffen hopen zich op en proberen er via je huid uit te komen. Tijd om daar wat aan te doen dus!

En hoe kun je dat beter doen dan met het Paleo dieet: voordelen te over! Al heel snel zul je, als volger van het Paleo dieet, voordelen ervaren waar je hele lichaam van opknapt. Zo zal je huid rustiger worden en zal ook je spijsvertering beter worden. Misschien denk je nu, dat is allemaal wel leuk, maar wat doet het voor mijn gewicht? Het goede nieuws dat ik je dan wil vertellen, is dat het Paleo dieet voordelen op allerlei vlakken biedt!

Ik wil afvallen, biedt het Paleo dieet voordelen?

Het unieke van Paleo is dat het op zoveel gebieden werkt. Overgewicht en obesitas is iets dat in de tijd van onze voorvaderen veel minder voorkwam dan tegenwoordig. Stel je voor dat je overgewicht had en snel buiten adem was, dan kon je maar moeilijk op jacht gaan en kwam er dus geen vlees op tafel! Met het voedingsaanbod van tegenwoordig moeten we veel minder en kunnen we veel meer, oftewel we zitten op de bank met een zak chips.

Ga je eten zoals de oermens dat deed, dan krijg je alle belangrijke voedingsstoffen binnen die je nodig hebt. Je lichaam wordt gezonder en zal dat aan je laten merken. Je ervaart dan bij het Paleo dieet voordelen zoals meer energie krijgen, een sterker immuunsysteem en het belangrijkste: je zult afvallen. Vergeet al die afslankproducten, stop met het tellen van calorieën: eten als een oermens zorgt pas echt voor gewichtsverlies!

Eigenlijk biedt het Paleo dieet voordelen aan alle kanten: je wordt slanker, voelt je energieker en gezonder dan ooit en je zal meer voldoening uit je eetpatroon halen. Overtuigd? Ervaar dan zelf het Paleo dieet! Voordelen genoeg en je zult blij zijn met deze grote verandering in je leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.