Wie is Mitchel van Duuren?

Elk goed idee begint ergens en dit geldt uiteraard ook voor het Paleo dieet. Eigenlijk zijn onze verre voorvaderen de oprichters van Paleo, zonder dat zij dit wisten! Mitchel van Duuren, een voedingscoach en fitnesstrainer, heeft Paleo ‘herontdekt’ en toegankelijk gemaakt voor de moderne mens.

Mitchel is met recht een ervaringsdeskundige te noemen! Met klachten als vermoeidheid en een gebrek aan energie begon hij eens kritisch naar zijn eetgedrag te kijken. Zo kwam hij, met de kennis die hij had, langzaam tot de conclusie dat de oorzaak van veel van onze lichamelijke klachten verkeerd voedsel is.

Voedsel dat ons wordt voorgehouden door de voedselindustrie. Voedsel dat bewerkt is en vol ongezonde stoffen zit. Mitchel besloot het roer om te gooien en nadat hij in Amerika in aanraking kwam met Paleo, besloot hij zelf dit dieet te gaan volgen. Het resultaat: een slanker lichaam en meer energie!

De Paleo Revolutie

Zoals je je kunt voorstellen wilde Mitchel deze resultaten graag met de wereld delen. En geef hem eens ongelijk! Een compleet andere methode ontwikkelen, waarmee mensen én afvallen én gezonder gaan leven, is immers niet niks! Binnen het enorme aanbod van diëten mag dit dan ook echt een revolutie genoemd worden.

Mitchel besloot zijn ervaringen in een boek te verwerken, met De Paleo Revolutie tot gevolg. Dit boek is het eerste Nederlandstalige boek dat geheel over de Paleo manier van leven gaat.

Een boek waarmee je volgens Mitchel niet alleen kunt afvallen, maar waarmee je jezelf ook een compleet nieuwe manier van leven en eten kunt aanleren. Je zult je gezonder en energieker voelen en bent niet zomaar meer te verleiden door snacks en andere ongezonde zaken!

Kortom, Mitchel is ons voor gegaan en nu is het moment daar om zelf ook de Paleo methode te omarmen! I’m in 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.