Zo snel mogelijk afvallen na de vakantie?

We zitten weer midden in de vakantietijd. Een tijd van uitrusten, relaxen en lekker (makkelijk) eten. een heerlijke tijd voor veel mensen. Net als met alles in dit leven komt er ook aan de vakantieperiode uiteindelijk weer een einde. Veel mensen durven na de vakantie niet eens op de weegschaal te gaan staan. Bang voor een confronterend aantal kilo’s. Vaak volgt er dan zonder op de weegschaal te hebben gestaat een nieuwe zo snel mogelijk afvallen poging. Om maar zo snel als mogelijk weer verlost te zijn van die vakantiekilo’s.

Voorkom de vakantiekilo’s

Wat is er nu mooier dan tijdens de vakantie op je gewicht te blijven. Dit voorkomt een hoop gedoe zodra de vakantie is afgelopen. Als je dit zegt tegen mensen dan krijg je vaak de reactie van: “Laat me toch lekker genieten, ik zie het straks na de vakantie wel weer”. Maar met goede argumenten zijn mensen best voor rede vatbaar. Tijdens je vakantie op gewicht blijven hoeft namelijk helemaal niet ten koste te gaan van je vakantievreugde of gemak. Echt niet? Nee echt niet, lees enkele tips hieronder om te zien hoe makkelijk het kan zijn:

  • Toeristje spelen

Ga lekker toeristje spelen. Hierdoor maak je de vakantie actief door lekker dingen te gaan bezoeken en bezichtigen .

  • Lekker zwemmen

Lekker een duik in het zwembad. Probeer voor je zelf elke dag wat baantjes te trekken en varieer van schoolslag, borstkrol naar lekker op de rug zwemmen. Hierdoor verbrand je elke dag weer wat extra calorieën.

Zo zijn er nog veel meer simpele tips om slank te blijven te verzinnen.

Vakantiekilo’s afvallen

Zitten de kilo’s er toch aan zo na de vakantie. Geen probleem want met de eiwitshakes van Dieet pro zijn die kilo’s binnen no-time weer als sneeuw voor de zon verdwenen. Vervang 1 tot 2 maaltijden per dag door een lekkere dieetshake en je zult zien dat de kilo’s er zonder moeite af vliegen. Dieet pro biedt meerdere smaken shakes aan tegen een scherpe prijs. Ook de kwaliteit is goed aangezien de shakes bijna geen suikers bevatten en rijk zijn aan eiwitten. Hierdoor heb je ook geen honger tijdens het diëten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.