Paleo Revolutie

Paleo is niet alleen een manier van leven, het is een verrijking voor je lichaam! Eigenlijk gaan we, door Paleo te volgen, terug naar de natuur en terug naar de oorsprong van eten. We gaan weer eten zoals het bedoeld is, namelijk puur, vers en onbewerkt.

Geen wonder dat het lichaam hier zo goed op reageert; het wordt ineens verwend met grote hoeveelheden vitamines, mineralen en antioxidanten. Het is niet meer dan logisch dat je hier gezonder, frisser en energieker van wordt. En – uiteraard – is afvallen ook een van die positieve effecten!

Help! Waar moet ik beginnen?

Misschien voel je je enigszins overspoeld door informatie over het Paleo dieet en weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Dat kan ik me goed voorstellen. Ook voor mij was Paleo ineens een schat aan informatie.

Je leest zoveel positieve dingen over dit dieet en je wilt er het liefst direct mee beginnen, maar wat moet je dan concreet gaan koken als je in je keukentje staat? Wat mag wel, wat mag niet? Wie geeft je de handleiding die je zo hard nodig hebt?

Gelukkig is er dan het boek De Paleo Revolutie! Dit boek, geschreven door Mitchel van Duuren, is een zeer praktische handleiding in het Paleo dieet en begeleidt je op je weg naar gewichtsverlies en meer energie.

De Paleo Revolutie helpt je op weg!

Veranderingen aanbrengen in je eetpatroon is niet altijd even gemakkelijk, ik weet er alles van. Vaak heb je jezelf bepaalde eetgewoonten aangeleerd. Soms zijn er ook redenen waarom je eet, bijvoorbeeld als je eten als troost ziet. Dit soort gewoonten is vaak moeilijk te veranderen zonder ondersteuning, omdat ze er al zo lang in zitten.

De Paleo revolutie is je persoonlijke begeleider! Het is geen afslankgids, maar een boek dat jou vertelt hoe je (weer) gezond kunt gaan eten en je hierbij zoveel mogelijk helpt. De Paleo Revolutie bestaat uit 3 fasen. In de eerste fase laat je die hardnekkige en vaak verkeerde eetgewoonten los: weg ermee! In de tweede fase krijg je alle informatie die je nodig hebt om te weten hoe het wél moet.

En fase 3? Nu is het jouw beurt! Je stelt een actieplan op, zodat je zelf aan de slag kunt met Paleo. En als bonus krijg je naast De Paleo Revolutie ook nog eens een boek met Paleo recepten, zodat je direct de keuken in kunt duiken en met al je nieuw verkregen kennis een heerlijke Paleo maaltijd kunt gaan bereiden J

Kortom, De Paleo Revolutie kun je zien als jouw persoonlijke begeleider. En nee, het is niet het zoveelste boek waar je uiteindelijk in de praktijk niets mee kan. Met De Paleo Revolutie krijg je alles aangereikt wat je nodig hebt om Paleo met succes toe te passen in je leven!

Leave a Reply

Your email address will not be published.