Wat is zeoliet?

Er zijn ongelofelijk veel verschillende manieren om je gezondheid een handje te helpen. Je kunt vanalles doen om je gezondheid te helpen en om je beter te voelen. Zo heb je bijvoorbeeld ook celzouten. Wat zijn celzouten? Celzouten zijn sterk verdunde verbindingen van mineralen. Het zijn lichaamseigen stoffen die op celniveau actief zijn in de stofwisselingsprocessen. Deze stoffen kunnen veel voordelige effecten hebben op je gezondheid. Er zijn heel veel verschillende soorten celzouten. Een van die soorten celzouten is zeoliet. Wat is zeoliet? Zeoliet is een natuurlijk mineraal dat wordt gewonnen uit vulkanische as, maar ook te vinden is in graniet en basalt. Natuurlijke zeolieten kunnen veel water bevatten. Zeoliet wordt al tientallen jaren gebruikt om mensen met verschillende gezondheidsproblemen te helpen. Lees hier meer over de voordelen van zeolieten.

Zeolieten

Wat is zeoliet? Zoals al even uitgelegd zijn zeolieten dus natuurlijke mineralen die uit vulkanisch as, graniet en basalt komen. Het zijn mineralen die behoren tot de tectosilicaten. Zeolieten zijn mineralen die bestaan uit aluminium, silicium en zuurstof. Ze hebben een poreuze structuur, ook wel honingraatstructuur met veel kleine kanalen en holtes. De naam zeoliet komt van het Griekse woord voor koken, omdat het bij verhitting bellen kan produceren, net als kokend water. Ook wordt zeoliet vaak gebruikt in waterfilters.

De voordelen voor je gezondheid van zeoliet

Je weet nu wat is zeoliet? Zeolieten zijn een soort mineraal dat veel gezondheidsvoordelen heeft. Een aantal van deze voordelen zijn gewichtsverlies, ontgifting en voordelen voor je huid en haar. Het verwijderd zware metalen en gifstoffen uit je lichaam, dit is ontgifting. Een gifvrij lichaam is een gezonder lichaam. Daarnaast kan zeoliet helpen bij het afvalproces, daar lees je zo meer over. Ook is het goed voor je huid en haar. En kan het helpen bij hormoonbalans. Er zitten dus vele voordelen voor je gezondheid aan zeoliet. Gezond zijn, dat wil iedereen graag. Zeolieten kunnen daarbij helpen.

Hoe zeoliet te gebruiken met afvallen?

Veel mensen zijn ermee bezig, afvallen. Kun je dit doen met zeoliet? Ja dat kan. Als je de juist vorm koopt. Er is nog geen wetenschappelijke link gelegd tussen zeoliet en afvallen, maar je kan er wel baat bij hebben. Zeoliet zorgt voor ontgifting, heeft een antioxiderende werking. Ook heeft het een positieve invloed op de microbiota-status in de darm. Ontgifting is een ontzettend belangrijk onderdeel als je wil gaan afvallen. Wanneer je lichaam ontgift is, werkt de vertering en de vetverbranding in je lichaam namelijk een stuk efficiƫnter. Je stofwisseling zal beter werken. Gifvrije organen kunnen beter hun werk doen en kunnen beter overtollig vet wegwerken. Uiteindelijk maakt dat dat je zal afvallen.

Zeoliet kopen

Zeoliet kun je kopen in poedervorm. Hoe moet je dat dan gebruiken? Het beste resultaat wordt verkregen wanneer je het dagelijks gebruikt gedurende zes tot acht weken. Je mengt 2 keer 1 volle theelepel in een glas water van een halve liter, dus twee glazen. En drinkt dit op een specifiek moment. Je kunt zeoliet dus gebruiken voor vele dingen. Het heeft in ieder geval een aantal fijne gezondheidsvoordelen. Dat is vaak ook de reden dat mensen celzouten, zoals zeoliet gaan gebruiken. Voor hun gezondheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.