Wat is laserontharing? En wat zijn de voordelen?

De laatste tijd is laserontharing steeds populairder aan het worden. Geheel begrijpelijk. Wie wilt er nou niet nooit meer ongewenste beharing scheren? Met laserontharing is het mogelijk om permanent te ontharen op vrijwel iedere gewenste plek.

Laserontharing is zowel bij vrouwen als mannen erg populair. Wij leggen je in dit artikel uit wat laserontharing is en wat de voordelen ervan zijn.

Wat is laserontharing?

Bij laser ontharen worden de haarwortels vernietigd door middel van lichtpulsen, hierdoor wordt het pigment in de haarfollikel verbrand zonder dat de huid beschadigd wordt. Als je permanente ontharing wil zullen er meerdere behandelingen nodig zijn. Terugkerende haartjes worden meerdere malen verbrandt tijdens de groeifase. Laserontharing moet 4 tot 7 keer herhaald worden voor optimaal resultaat.

Wil je nog meer weten over laserontharing? Voor meer informatie over laserontharing kun je terecht op Emedlaser.com.

Voordelen van laserontharing

De populariteit van laserontharing is geheel begrijpelijk als je kijkt naar de vele voordelen en gemakken laserontharing met zich meebrengen. Wij hebben de voordelen hier voor je op een rijtje gezet:

Snelheid. Laserontharing is een snelle manier voor ontharen, een lichtpuls kan binnen een seconde vele haren tegelijkertijd behandelen. Kleine gebieden kunnen dus binnen enkele minuten behandeld worden, ook grotere gebieden zijn relatief snel behandeld.

Voorspelbaarheid. De resultaten zijn goed voorspelbaar. Zo ondervinden ongeveer 90% van de behandelde patiënten permanente ontharing. Meestal zijn hier gemiddeld ongeveer 4 sessies voor nodig.

Precisie. Met laserontharing kan er zeer precies te werk gegaan worden.

Gemakkelijk. Het ontharen door middel van lasers is erg gemakkelijk, pijnloos en kost weinig tijd. Erg gemakkelijk dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.