Tot rust komen met een heerlijke massage

Heb je last van spanningen tijdens het afvallen, of ervaar je andere lichamelijke ongemakken omdat je probeert gezonder te leven? Dan kan het goed zijn om eens heerlijk te ontspannen met een goede massage. Voor deze massages zijn verschillende varianten denkbaar. Deze varianten worden in dit artikel gedeeld zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden van een massage Reeuwijk!

Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage gaat het erom dat u ontspannen de massagestoel of tafel uitkomt. De spieren in schouders, nek en rug worden losgemaakt zodat de stress verminderd wordt en daarmee blessures of hoofdpijn voorkomen worden. Daarnaast kunnen delen van het lichaam behandeld worden die u zelf belangrijk vindt.

Anti-stress massage

Waar een ontspanningsmassage al helpt tegen stress, is een anti-stress massage er helemaal op gericht om stress te voorkomen en te verhelpen. Met name voeten, benen, handen en armen worden in de anti-stress massage behandeld. Deze stressgebieden worden op diverse massage-technieken behandeld zodat afvalstoffen beter afgevoerd worden en zuurstof en voedingsstoffen juist meer hun plek kunnen vinden.

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap wordt het lichaam op de proef gesteld. Vermoeidheid en pijntjes kunnen toeslaan. Met een zwangerschapsmassage aan huis kan dit voorkomen en verholpen worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.