5 eenvoudige tips om sneller af te vallen

1# Groene thee voor een snellere verbranding

Als je wilt afvallen, dan is groene thee een drank die niet in je dieet mag ontbreken. Want naast het feit dat je met het drinken van groene thee de frisdrank de deur uit kan doen, heeft het ook nog eens zeer nuttige eigenschappen die je ondersteunen met het afvallen.

Groene thee bevat namelijk de ideale samenstelling van: “fenolen” “anti oxidanten” en “cafeïne“. En de combinatie van deze stoffen zorgt ervoor dat je vetverbranding zal versnellen.

Dus wil je sneller afvallen, drink dan 2 tot 4 koppen groene thee per dag.

2# Ga meer bewegen

We weten allemaal dat bewegen goed is voor het lichaam. Het houdt je fit, en zorgt ervoor dat je meer vet zal verbranden. Maar helaas bewegen veel mensen veel te weinig, zeker mensen die werken op kantoor.

Echter met een paar kleine veranderingen kun je al een redelijk groet verschil maken.

Zo zou je bijvoorbeeld vaker de fiets kunnen pakken om naar je werk te gaan, of als je even de stad in moet. Laat de auto dus eens wat vaker staan. Of neem eens wat vaker de trap in plaats van de lift. Op die manier verbrand je toch al wat extra calorieën.

Maar nog beter is natuurlijk om te sporten. En daarvoor hoef je echt niet direct naar een sportschool toe, want ook thuis trainen met bijvoorbeeld een kettlebell gaat prima.

3# Weg met de geraffineerde suiker

Suiker, als er één dikmaker is, dan is het dat wel. Geraffineerde suiker is werkelijk vergif voor je lichaam, en bevat werkelijk 0,0 functionele voedingswaarde, maar bezorgt je wel super veel calorieën.

Geraffineerde suikers zorgen er alleen maar voor dat er een disbalans ontstaat in je hormoonhuishouding. Wat er namelijk gebeurd als je suiker eet is dat er vrijwel onmiddellijk een enorme stoot insuline wordt vrijgegeven aan je lichaam. En hierdoor wordt het eenvoudig om dit op te slaan als vet. En dat wil je uiteraard niet hebben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.